Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Studio Amid-Παραγωγές και Υπηρεσίες


Το STUDIO AMID   με ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  από τον χώρο των ΜΜΕ, της ψυχαγωγίας και των Νέων Τεχνολογιών, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η επιμέρους τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό και την υλοποίηση προηγμένων προϊόντων, σχετικών με τις νέες μορφές βιβλίου.
Παρέχει ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  σε εκδοτικούς οίκους και  συγγραφείς που επιθυμούν να δώσουν νέες μορφές στα βιβλία τους αλλά και σε ερευνητές,  με ηχητικά υλικά, ικανά, να μετατραπούν σε ΗΧΗΤΙΚΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ή ως ένθετα οπτικοακουστικά σε δια-δραστικά βιβλία ή έντυπα βιβλία.


Ξεκινήσαμε υποστηρίζοντας τα AUDIOBOOKS ως μια εναλλακτική και καλλιτεχνικά, εμπλουτισμένη μορφή που είναι ήδη ιδιαίτερη αγαπητή στο κοινό της Ευρώπης και της Αμερικής.


Τα προϊόντα της νέας τεχνολογίας δίνουν τη δυνατότητα σε όλες τις ομάδες αναγνωστών να αποθηκεύουν, να  διαβάζουν ή να ακούν, τα αγαπημένα τους βιβλία, σε κάθε κενό της ημέρας.
Οι ίδιες τεχνολογίες, με τον κατάλληλο σχεδιασμό στα προϊόντα, επιτρέπουν την πρόσβαση στην λογοτεχνία και την εκπαίδευση και από πολίτες με αναπηρίες.

Με έμφαση στην ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ  και ως μια συμβολική κίνηση το Studio Amid προχώρησε την παραγωγή του πρώτου δικού του ακουστικού βιβλίου «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ» του Όμηρου Αβραμίδη, σύμφωνα με πολλούς από τους κανόνες της πλατφόρμας:


«ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» (Design for All) που επιτρέπουν την ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ στο σύνολο του κοινού.


«Καλές πρακτικές» του DFA εφαρμόστηκαν και εφαρμόζονται στα ΠΡΟΊΟΝΤΑ ,
τις δημόσιες ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  και ενημερωτικές καμπάνιες.


To AUDIO CD  ΤΟΜ ΣΟΓΙΕΡ  είναι μια ολοκληρωμένη μουσική πρόταση βασισμένη στο κλασικό έργο του Μαρκ Τουαίην.
Δημιουργήθηκε για την ομώνυμη παράσταση της Θεατρικής Σκηνής
΄΄ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ΄΄  σε σκηνοθεσία Σπύρου Κολιοβασίλη.
Τα τραγούδια ερμηνεύουν ο ηθοποιοί της παράστασης.


Οι στίχοι είναι της Ελένης Γκλιάτη, η μουσική του Μιχάλη Αβραμίδη, η ενορχήστρωση από το Studio Amid


                                                                          (Σύντομα σε κυκλοφορία)




Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ θεατρικών παραστάσεων, ηχητικών βιβλίων, ντοκιμαντέρ και άλλων οπτικοακουστικών παραγωγών, είναι από τις βασικές δραστηριότητες του Studio Amid




Στην περιήγησή σας μπορείτε ακόμη  να ενημερωθείτε: για όσα  ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ, να  κάνετε ΑΓΟΡΕΣ, να ακούσετε δείγματα ηχητικών βιβλίων και πρωτότυπων μουσικών που ίσως καλύπτουν τις δικές καλλιτεχνικές δρασηριότητες.


Για το άμεσο μέλλον το Studio-Amid θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ διάφορα ηχητικά προϊόντα που ετοιμάζουμε για εσάς, μετά τη διασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων από τους δημιουργούς τους.


Για κάθε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: studioamid@gmail.com  η να επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook:


http://www.facebook.com/pages/STUDIO-AMID

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου