Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

΄΄Τα Λέμε΄΄ για τα Audiobooks ΄΄Φόνισσα΄΄και Μ. Πρίγκιπας


Η Νατάσα Μποζίνη συναντιέται με την δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα στο Studio της ΄΄Βεργίνα tv'' και με αφορμή τα δυο νέα Audiobooks των Εκδόσεων Studio amid : ΄΄Φόνισσα΄΄ του Παπαδιαμάντη, ΄΄Μ. Πρίγκιπας΄΄ του Εξυπερύ, μιλούν για τα ηχητικά βιβλία, τη σημασία τους στην διάδοση της προφορικής Ελληνικής γλώσσας, την καλλιτεχνική τους δημιουργία, την προσβασιμότητα όλων στη λογοτεχνία.

 Επίσης για την πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς Αμφιβληστροειδούς να δημιουργήσει μια βιβλιοθήκη ομιλούντων βιβλίων, για δωρεάν πρόσβαση από τους ασθενείς με προβλήματα όρασης. 

Επίσης για την ιδέα του πρώην προέδρου της ΕΕΥΑ κ. Στράτου Γκοτζαρίδη να εμπλουτιστεί η βιβλιοθήκη με ένα νέο Audiobook.. 

''Το Νησί΄΄ και την απόφαση της Βικτώριας Χίσλοπ να προσφέρει τα δικαιώματα του βιβλίο και σε σενάριο,του συγγραφέα Γιώργου Καπράνου, να ξεκινήσει ο σχεδιασμός του από τις Εκδόσεις Studio aMID. 

Στην εκπομπή παρεμβαίνει τηλεφωνικά ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης (αφηγητής στη Φόνισσα και τον Μ. Πρίγκιπα) και μιλά για τη συμμετοχή και τη συνεργασία του με τους καλλιτεχνικούς συντελεστές. 
Η συζήτηση κλείνει με πληροφορίας για το βιβλίο ΄΄Ιφιγένεια΄΄ της Μαρίας Τσακίρη που περιγράφει μια συγκλονιστική πραγματική ιστορία παιδικής κακοποίησης και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου