Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Ο Δρόμος του Φεγγαριού- Audiobook



  



Είδος:   Audiobook σε κασετίνα με δύο CD


Το best seller του Ό. Αβραμίδη με αφηγητή τον ίδιο.


Συγγραφέας: Όμηρος Αβραμίδης
Ερμηνεία τραγουδιού: Φωτεινή Δάρρα Σχεδιασμός, αφήγηση, Design For AllΝατάσα Μποζίνη





Ανάγνωση κειμένων: Σπύρος Κολιαβασίλης

Διάρκεια Audio Book: 6 ώρες και 40 λεπτά
ISBN: 9789609936804
Διαστάσεις 19Χ14
Τιμή: €19,22
Παραγωγή: Εκδόσεις Studio aMID



« Όταν βραδιάζει, εκεί που πάω, το φεγγάρι θα ‘ρχεται προς εσένα κι εγώ κάθε βράδυ θα τ’ ακολουθώ, θα παίρνω το δρόμο του φεγγαριού και θα πέφτω στην αγκαλιά σου. Αυτές τις σκέψεις που ποτέ δεν ειπώθηκαν τις κάλυψε η σειρήνα του Κουήν Μαίρη που σφύριξε για τελευταία φορά.

Τα νερά κάτω από το υπερωκεάνιο άρχισαν να κοχλάζουν  ενώ πάνω από τις κουπαστές εκατοντάδες κορμιά έγερναν προς την προκυμαία . Κι εκατοντάδες χέρια υψώνονταν στον αέρα και ταλαντεύονταν δεξιά κι αριστερά σ’ έναν αποχαιρετισμό που έβγαινε από τα βάθη της ψυχής.

Η Χρύσα στάθηκε πολλή ώρα στην πρύμνη του καραβιού κοιτάζοντας το λιμάνι που ξεμάκραινε , το λιμάνι όπου είχε αφήσει την καρδιά της, για να πάρει το δρόμο της μετανάστευσης».

  Ο Όμηρος Αβραμίδης μέσα από την εξιστόρηση μιας δυνατής ερωτικής σχέσης, φωτίζει ανθρώπινα ιδανικά και ανασύρει μνήμες από την τραγωδία της Κύπρου το 74. Ως αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων περιγράφει ιστορικές στιγμές παραπέμποντας σε φωτογραφίες – ντοκουμέντα, δημοσιευμένες στα διεθνή πρωτοσέλιδα της εποχής.
«Ο Δρόμος Του Φεγγαριού» είναι το δεύτερο από τα δεκαεπτά μυθιστορήματα του Όμηρου Αβραμίδη, κι εμπεριέχει πολλά βιωματικά του στοιχεία από την εισβολή στην Κύπρο και το μεταναστευτικό κύμα των προηγούμενων δεκαετιών, που άλλαξε την ανθρωπογεωγραφία σε πολλές χώρες του κόσμου


Όλα τα Audiobooks των εκδόσεων Studio Amid είναι σχεδιασμένα με τους βασικούς κανόνες της πλατφόρμας Design For All για να είναι προσβάσιμα στο σύνολο των πολιτών




                    










 Εκδόσεις Studio Amid  Κυκλάδων 6, Λεμεσός,  Κύπρος
Τηλ: 00357 96203445 Τηλέφωνο για πληροφορίες στην Ελλάδα :00306945084466

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου